Условия за ползване на Програма

При закупуване на Програма "Винаги Нови" клиентът се съгласява с общите условия на Заяви Почистване , като при активиране на програмата, автоматично се съгласява и със следните условия по-долу.

 

1. Клиентът е съгласен да предоставя обувките си за освежаващо почистване минимум веднъж и максимум два пъти месечно, за периода за който е активна програмата. Ако клиентът не предаде обувките си за освежаване нито веднъж през месеца, освежаващите почиствания предназначени за този месеца отпадат от програмата.

 

2. Освежаващите почиствания в програмата са с цел запазване на оригиналния външен вид на новозакупените обувки и не са предназначени за основно почистване на много замърсени такива.

В случай, че обувките са много замърсени се прилага компенсираща такса до достигане на стандартната цена за почистване на дадения чифт. В определени случаи, може да е необходимо добавянето на допълнителни услуги за отстраняване на конкретни проблеми, те се таксуват спрямо стандартната ценова листа на Чисти Обувки.

 

3. Към включените в програмата освежаващи почиствания, не са включени добавки, с изключение на Защита с протектор. Всички добавки, необходими или по желание на клиента, различни от защита с протектор, се заплащат при получаване на готовиte обувки, спрямо стандартната ценова листа за услугите на Чисти Обувки.

 

Съдържание на програмата: 

Програмата включва услугата "Защита Преди Първо Обуване"; 5 освежаващи почиствания, изразяващи се в премахване на деликатни - повърхностни замърсявания по обувките и страничната част на подметките; Подхранване на кожата и сресване на велура след всяко от освежаващите почиствания; Защита с протектор след всяко от освежаващите почиствания.

В случаите на замърсявания които не могат да бъдат отстранени с услугите предвидени в програмата* виж т. 2.

 

Срокове за изпълнение:

- Освежаващо почистване: 48 часа

За обувки приети във физическите ни магазини, срокът за изпълнение е 48 часа.

За поръчки съдържащи доставка чрез куриерска фирма Спиди или експресната ни доставка, сроковете за изпълнение влизат в сила, след като пратката Ви бъде приета от центъра ни за обработка (транзитното време за доставката в двете посоки не е част от описаните срокове.)