Програма "Винаги Нови"

Цена: 280,00 лв. 180,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

ПрограматаВинаги Новие най-новото попълнение в нашето портфолио от специализирани услуги за обувки, което може да Ви предложи всичко това, което сте подозирали, че имате нужда да направите за Вашите обувки.

 

 

 

Програмата “Винаги Нови” се отнася за един чифт и е с продължителност от 4 месеца.

 

Програмата включва:

 

1. Защита преди първо обуване - 8 слоя защита, която предпазва Вашите обувки от течни и твърди замърсявания, направена с два от най-добрите продукти на пазара.

 

2. х5 Освежаващи почиствания* по нова, деликатна технология, подпомагаща запазването на първоначалния външен вид на новозакупените обувки.

 

3. Благодарение на оптимизираната поддръжка** можем да осигурим за всеки чифт, част от програмата "Винаги Нови", експресна обработка в рамките на 48 часа без допълнителни такси. 

 

*Почистванията в програмата са с цел запазване на оригиналния външен вид на новозакупените обувки и не са предназначени за основно почистване на много замърсени такива.

В случай, че обувките са много замърсени се прилага компенсираща такса до достигане на стандартната цена за почистване на дадения чифт. В определени случаи, може да е необходимо добавянето на допълнителни услуги за отстраняване на конкретни проблеми, те се таксуват спрямо стандартната ценова листа на Чисти Обувки.


**Оптимизираната поддръжка се изразява в използването на нова, щадяща и деликатна технология, съхраняваща за най-дълъг период качествата на материалите, от които са изработени обувките, както и добрата им визия.

 

За да се запознаете с пълните условия за използване на услугата "Програма Винаги Нови" като кликнете Тук.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!