CLEANER - PREMIUM SNEAKER CLEANING KIT

  • Марка: SneakersER+
Цена: 37,00 лв.
+ -
Моля, изберете:
Професионален почистващ препарат и четка за изпиране на обувки разработени от SneakersER+.
Видимо заличава следите от употреба и упоритите замърсявания. Възвръща първоначалния вид на обувката още след първата употреба.
 
Пакетът включва:
  • Професионален разтвор за изпиране/почистване на обувки. 250 мл бутилка, която може да почисти до 100 чифта. Безопасно почиства Велур, Кожа, Набук, Плат, Плетени материи, GORE-TEX и други.
  • Четка 11 см с дървена дръжка добивана от 100% добре управлявани гори (FSC одобрена) с естествени влакна от мексиканското растение агаве Lechugilla, отглеждано в пустинята Chihuahuan. Тези влакна са с мека до средна твърдост и имат свойството да задържат и освобождават течности. Това позволява четката да поглъща до 65% повече вода в сравнение с четките с пластмасовите влакна и значително улеснява почистването на обувката.


Съвети за употреба:

  1. Разклатете шишенцето с препарата.
  2. В купичка добавете малко количество хладка вода (не повече от 200мл).
  3. Добавете 1-2 капачки от препарата и разбъркайте с четката.
  4. Изтръскайте четката от излишното количество разтвор и втрийте внимателно в материята на обувките. Мрежести, плетени и други деликатни материи да бъдат третирани внимателно с минимален натиск.
  5. Почистете с четката до образуването на фина пяна.
  6. Попийте и подсушете с микрофибърна кърпа. При велурени материи, обработете и с четка за велур.
  7. По време на сушене, ако е необходимо (препоръчително) напълнете обувките с кърпа или хартия в неутрален цвят за да избегнете пренасяне на цвета върху материята на обувката (особено ако са светли на цвят), както и за да предотвратите деформиране. Оставете обувките да изсъхнат в проветливо помещение.

Внимание!
Не използвайте изкуствени източици на топлина при сушене.
Както при всички препарати за почистване, първо проверете дали препаратът е подходящ на малка/скрита област от материята. Обърнете внимание при третирането на тъмни цветове.