Комбо Почистване на Зимно яке и Обувки ПРОМОЦИЯ

 • Марка: Чисти Обувки
Цена: 130,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Комбинирай и спести!

Възползвайте се от нашата Комбо зимна оферта с по-ниска пакетна цена!

Комбинирай и заяви Почистване на един брой зимно яке + един чифт зимни обувки на промоционална цена от 130 лева

Кампанията е валидна за Ръчно почистване на комплект от Зимно Яке и Зимни обувки. Всеки клиент може да заяви неограничен брой комплекти в рамките на промоцията. 

Тази услуга е подходяща за тези от вас, които искат да се погрижат за зимните си якета и обувки, за да бъдат свежи и готови за суровите условия на зимния сезон.

Всички дрехи и обувки, за които е заявено ръчно почистване се обработват изцяло на ръка.

 

Почистването на зимни обувки включва:

 1. Дълбоко почистване+
 2. Прецизен детайлинг на отделните елементи
 3. Обгрижване с подходящите продукти за различните материали по екстериора на обувките
 4. Изпиране и допълнително обгрижване на интериора
 5. Изпиране на връзките
 6. Кожени обувки се подхранват с устойчива на зимни условия вакса

Почистването на зимно яке включва:

 1. UV дезинфекция на артикулите в специално пригодено помещение.

 2. Детайлен оглед на замърсените зони както и спазване на стриктни процедури по индивидуално и комплексно третиране на всички артикули. При трансфер на цвят се използват допълнителни щадящи тъканите процеси.

 3. Прецизност и отделяне на необходимото време и внимание за отстраняване на петната

 4. Естествен процес на изсушаване, предпазващ материята от преждевременно захабяване

 5. Когато е приложимо, третиране на материите със специален агент за освежаване и запазване на цвета им.

 6. Предварително накисване на петната в окси-стимулиращ или ензимен препарат като в над 90% от случаите използваме изцяло натурални и екологични продукти без тежка химия, а нашите детергенти и багрила, не съдържат фосфати предизвикващи алергии или обриви по кожата.

 7.  Използваме професионални препарати с формула включваща в себе си повърхностноактивни вещества, стабилизатори и ензими от естествени източници, безопасни и по-зелени алтернативи на опасните токсини използвани при други професионални почиствания. Ароматът на този почистващ и предпазващ бленд е наситен с приятни ухания на див портокал, карамфил, канела, евкалипт и розмарин. Силните антибактериални възможности оставят обработените зони чисти, приятно ухаещи и защитени.
 8. Допълнителна обработка със защитен продукт придаващ отблъскващи свойства на материята срещу, вода и други течни замърсители.

 9. При всички видове почистване, които предлагаме, никога не смесваме дрехите и обувките на отделните клиенти. От първия до последния етап, вашите дрехи и обувки се обработват на индивидуални партиди, точно както бихте ги почистили в домашни условия.

** Всички дрехи и обувки се дезинфекцират при получаване и преди опаковане за доставка.

ВНИМАНИЕ: Поради разнообразието на материи и особености на дрехите и обувките, са възможни промени по офертата в зависимост на конкретните характеристики на артикулите. Ако са необходими промени ще бъдете своевременно уведомени при първоначалния преглед.

 

Моля отбележете марката и модела на обувките, в секцията за коментар част от "Стъпка 2 - Преглед на поръчката"  

При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми извън обхвата на почистването се маркират допълнителни услуги като:

1. "Отстраняване на пожълтявания" - маркира се, когато са правени опити за почистване на обувките, довели до трайно пожълтяване или петна по материята (обикновенно след изпиране в пералня или с неподходящ препарат)

2. "Отстраняване на упорити замърсявания" - маркира се, когато по обувките има следи от упорити замърсявания, които изискват допълнително третиране и обработка

3. "Освежаване с маркер" - маркира се, когато страничната част на подметката е захабена и не подлежи на почистване и търсеният ефект е възвърщане отново на белия цвят на гумената част (освежаването с маркерът е временно цветно покритие)

4. "De-Yellowing на подметки" - маркира се, когато страничната част на подметката е пожълтяла в следствие естственото стареене на гумата.

5. "Отстраняване на драскотини" - маркира се, когато клиента има желание да бъдат заличени драскотини върху обувки изработени от гладка кожа* (стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При обувки с различен цвят се прави боя по поръчка, за която се доплаща и след ремонта остатъка се предоставя на клиенат за бъдещи ремонти)

*Винаги се ремонтират и двете обувки в проблемната зона за да бъдат избегнати разлики в цветовете или текстурата

 

Внимание: Допълнителните услуги описани по-горе се предлагат с цел отстраняване на вече съществуващи проблеми с обувките. Поради различното естество на уврежданията/замърсяванията "Чисти Обувки" не може да гарантира отстраняване на проблемите или възвръщане на оригиналния вид на обувките. Ако имате въпроси, моля да се свържете с нас, за да получите точни насоки, какво може да бъде направено за Вашите обувки.

Ако имате въпроси във връзка с почистването, не се колебайте да се свържете с нас, по един от начините описани ТУК

 

Как да заявите почистване:

 

ДОБРА НОВИНА!!!
Обувките могат да бъдат оставени за почистване и в магазина на "Чисти Обувки" в гр. София, ул. Г. С. Раковски 187А 

 

1. Чрез конфигуратора в началото на страницата, можете да изберете и заявите допълнителни услуги които можете да добавите към основната. 


2. Изберете по една услуга за почистване за всеки чифт, който искате да изпратите. 
(ако искате една и съща услуга за повече от един чифт обувки, просто променете количеството, съвпадащо с броя на чифтовете обувки, които ще ни изпратите)


3. На втората стъпка, преди завършване на поръчката трябва да напишете в полето за коментар, коя услуга за кой чифт обувки е заявена при положение че искате да заявите повече от един вид почистване. 
(Включете подробна информация, която може да бъде открита на етикет във вътрешната част на обувката)


4. Доставката е с фиксирана цена, без значение от броя на чифтовете, които искате да изпратите.


5. В случай че сте заявили услуга, която не кореспондира на нуждите на обувките Ви, ще се свържем с Вас за допълнителни указания.

 

Доставка:


След като направите своята заявка, ще получите товарителницата на email. 
По номера на товарителницата в офиса на куриерската фирма ще отпечатат стикер с данните за доставката и ще приемат пратката.

 


Моля да се запознаете се с условията, за заявяване на почистване ТУК

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!