Дoбавки към почистване на обувки

 

При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми се маркират допълнителни услуги като:

 

  1. "Отстраняване на пожълтявания" 

Премахване на трайни пожълтявания или петна по материята. (Обикновено след изпиране в пералня или с неподходящ препарат.)

 

 

  1. "Отстраняване на упорити замърсявания" 

Когато обувките са по-силно замърсени или имат конкретни по-сложни замърсявания, изискват допълнително третиране и обработка.  1. "Отстраняване на упорити замърсявания II-ра степен" 

Когато обувките са много силно замърсени или имат биологични замърсявания (кръв и др.), изискват допълнително третиране и обработка.  1. "Освежаване на подметката" 

Възвръщане на оригиналното цветно покритие на страничната част на подметката. (Освежаването е временно цветно покритие.)

 

 

  1. "De-Yellowing на подметки" 

Избелване на пожълтели бели подметки, в следствие на естественото стареене на гумата.

 

 

  1. "Отстраняване на драскотини" 

Заличаване на драскотини върху обувки изработени от гладка кожа.* 

(Стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При друг цвят обувки се прави боя по поръчка, за която се доплаща.)

 

*Винаги се ремонтира проблемната зона и на двете обувки за да бъде избегната асиметрия. Внимание: Допълнителните услуги описани по-горе се предлагат с цел отстраняване на вече съществуващи проблеми. Поради различното естество на уврежданията/замърсяванията, "Чисти Обувки" не може да гарантира отстраняване на проблемите или възвръщане на оригиналния вид на обувките. 

Ако имате въпроси, моля да се свържете с нас, за да получите насоки, какво може да бъде направено за Вашите обувки.