Бял маркер за обновяване и поддръжка на подметки

  • Марка: SneakersER+
Цена: 40,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бял маркер за подметки
Дълготрайно акрилно покритие
10мм скосен връх за равномерно нанасяне
Достатъчен за десетки чифтове

 

 


Маркерът за подметки възвръща първоначалния вид на обувките и заличава следите от продължителна употреба.

 

Страничната част на подметката става жертва на многобройни замърсители причинени от градската среда и на ежедневното износване на материала. С маркерите на SneakersER+ вече можете да обновите и възвърнете свежия вид на любимите ви маратонки.

 

Маркерът използва специално разработена система за нанасяне на възстановяващо акрилно покритие, което ще даде "втори живот" на вашите сникърси. Продуктът има дълготраен ефект, като значително удължава живота на вашите обувки, и може да бъде използван за многобройни чифтове обувки.

 

Вижте всички цветове тук:

 

Съвети за употреба:

  1. Преди употреба разклатете добре опаковката.
  2. Подгответе маркера за работа като "напомпате" боята в пишещата му част. Това става притискайки писеца на маркера към твърда повърхност (поставете парче хартия, за да попие боята). Писеца на маркера трябва да бъде добре и равномерно напоен с добре смесена боя.
  3. Подответе подметката за нанасяне: тя трябва да бъде суха, чиста и обезмаслена (за най-добри резултати Ви препоръчваме да подготвите повърхността с Deglazer или я забършете с друг "не-агресивен" ацетон )
  4. Нанесете равномерно върху покритието. Колкото по-тънък е слоят, толкова по-дълготраен ще бъде ефекта.
  5. Оставете 1 час да изсъхне.
  6. Ако е необходимо повторете с маркера, спазвайки времето за изсъхване на боята между слоевете (повторете колкото пъти е необходимо).
  7. Оставете за 48ч или до пълното изсъхване на покритието.

 

Препоръчваме

За цялостно освежаване и грижа за вашите обувки изполвайте нашите препарат и четка от агаве за професионално почистване CLEANER - PREMIUM SNEAKER CLEANING KIT и протектор All Round Nano Sneaker Protectеr Aerosol Spray с иновативна нано-технология за отблъскване на всички видове течности и замърсители.