Бял маркер за корекции по кожени изделия 2мм

  • Марка: SneakersER+
Цена: 28,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бял маркер за корекции по кожени изделия
Дълготрайно акрилно покритие
2мм остър връх за прецизно нанасяне


Маркерът за корекции по кожени изделия дава възможност за направата на корекции по кожени изделия.

 

С маркерите на SneakersER+ вече можете да обновите и възвърнете свежия вид на любимите ви маратонки.

Маркерът използва специално разработена система за нанасяне на възстановяващо акрилно покритие, което ще даде "втори живот" на вашите сникърси. Продуктът има дълготраен ефект, като значително удължава живота на вашите обувки, и може да бъде използван за многобройни чифтове обувки и други кожени изделия.

  

Съвети за употреба:

  1. Преди употреба разклатете добре опаковката.
  2. Подгответе маркера за работа като "напомпате" боята в пишещата му част. Това става притискайки писеца на маркера към твърда повърхност (поставете парче хартия, за да попие боята). Писеца на маркера трябва да бъде добре и равномерно напоен с добре смесена боя.
  3. Подответе основата за нанасяне: тя трябва да бъде суха, чиста и обезмаслена (за най-добри резултати Ви препоръчваме да подготвите повърхността с Deglazer или я забършете с друг "не-агресивен" ацетон ) ВНИМАНИЕ: ВИНАГИ ПРАВЕТЕ ОПИТ НА МАЛКА СКРИТА ЧАСТ ПРЕДИ УПОТРЕБА НА КОЙТО И ДА Е БИЛО ОТ ПРОДУКТИТЕ ОПИСАНИ В ИНСТРУКЦИЯТА ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ ПРОДУКТА Е СЪВМЕСТИМ.
  4. Нанесете равномерно върху покритието. Колкото по-тънък е слоят, толкова по-дълготраен ще бъде ефекта.
  5. Оставете 1 час да изсъхне.
  6. Ако е необходимо повторете с маркера, спазвайки времето за изсъхване на боята между слоевете (повторете колкото пъти е необходимо).
  7. Оставете за 48ч или до пълното изсъхване на покритието.

 

Препоръчваме

За цялостно освежаване и грижа за вашите обувки изполвайте нашите препарат и четка от агаве за професионално почистване CLEANER - PREMIUM SNEAKER CLEANING KIT и протектор All Round Nano Sneaker Protectеr Aerosol Spray с иновативна нано-технология за отблъскване на всички видове течности и замърсители.