Магическа гъбичка (МОКРА х3) за почистване на подметки SoleRUBBERS

  • Марка: SoleRUBBERS
Цена: 22,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Магически гъбички за почистване на подметки. 3pack

Най-накрая открихме магически гъбички, които могат успешно да почистят страничната част на подметките.

SoleRUBBERS са иновативни гъбички за почистване, предварително напоени. Отстраняват черни следи, петна и освежават по един много лесен и удобен начин, особено ефективни при бели подметки.

  • Тази индивидуално опакована магическа гъбичка е правилния избор при пътуване и липса на място в багажа. Предварителното овлажняване Ви спестява търсенето на вода, както същевременно Ви дава възможност да я използвате навсякъде и по всяко време.


  • Перфектните резултати след употреба, оправдават по-високата цена, а комфорта е бонус към хубавите преживявания когато сте на път.

 

  • Почистващата формула е разработка на американския производител FTI Brands. Иновативната формула е в процес на патентоване и специално за Вас chistiobuvki.com предоставя продукта с уникални качества на Европейския пазар.

    *Опаковката съдържа 3х 1 брой.

За да имате постоянно чисти и свежи обувки, един от най-важните етапи е предоставянето на защита на вашите обувки. Можете да го направите като третирате обувките си със защитен протектор. Разгледайте асортимента, който предлагаме тук