SneakersER+ Премиум Сет за Почистване на Обувки и Кецове

 • Марка: SneakersER+
Цена: 80,00 лв.
+ -
Моля, изберете:
Premium Sneaker Cleaning Kit
 
Професионален почистващ препарат и четка за изпиране на обувки разработени от SneakersER+.
Видимо заличава следите от употреба и упоритите замърсявания. Възвръща първоначалния вид на обувката още след първата употреба.
 
Пакетът включва:
 • Професионален разтвор за изпиране/почистване на обувки. 250 мл бутилка, която може да почисти до 100 чифта. Безопасно почиства Велур, Кожа, Набук, Плат, Плетени материи, GORE-TEX и други. Отлични резултати при почистване на масла, мазнини и текстилни петна. Ароматизиран със свежа миризма на маршмелоу.
 • Четка 11 см с дървена дръжка добивана от 100% добре управлявани гори (FSC одобрена) с естествени влакна от мексиканското растение агаве Lechugilla, отглеждано в пустинята Chihuahuan. Тези влакна са с мека до средна твърдост и имат свойството да задържат и освобождават течности. Това позволява четката да поглъща до 65% повече вода в сравнение с четките с пластмасови влакна и значително улеснява почистването на обувката. 
 • Ръководство за професионално почистване.


Съвети за употреба:

 1. Разклатете шишенцето с препарата.
 2. В купичка добавете малко количество хладка вода (не повече от 200мл).
 3. Добавете 1-2 капачки от препарата и разбъркайте с четката.
 4. Изтръскайте четката от излишното количество разтвор и втрийте внимателно в материята на обувките. Мрежести, плетени и други деликатни материи да бъдат третирани внимателно с минимален натиск.
 5. Почистете с четката до образуването на фина пяна.
 6. Попийте и подсушете с микрофибърна кърпа. При велурени материи, обработете и с четка за велур.
 7. По време на сушене, ако е необходимо (препоръчително) напълнете обувките с кърпа или хартия в неутрален цвят за да избегнете пренасяне на цвета върху материята на обувката (особено ако са светли на цвят), както и за да предотвратите деформиране. Оставете обувките да изсъхнат в проветливо помещение.

Внимание!
Не използвайте изкуствени източици на топлина при сушене.
Както при всички препарати за почистване, първо проверете дали препаратът е подходящ на малка/скрита област от материята. Обърнете внимание при третирането на тъмни цветове.

 

Препоръчваме:

За да запазите свежия вид на вашите обувки, като същевременно си осигурите още по-улеснено почистване е препоръчително да ги защитите. Това можете да направите, използвайки някой от протекторите, които предлагаме.
Пълната гама виж тук:

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!