Премиум PLUS

  • Марка: Чисти Обувки
  • Кат. номер: 2
Цена: 88,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

 

Най-популярното почистване, което предлагаме съобразено с нуждите на обувки със сложна структура и/или обемисти и комплексни подметки, с включена в цената "Защита с протектор"

 

Почистването е подходящо за обувки изработени от всякакви материи и включва всички необходими операции за постигане на перфектни резултати.

 

Тази услуга е подходяща за тези от вас, които искат да получат 360° обгрижване на техните Premium модели обувки, за да бъдат перфектни за следващото им обуване.

 

** Всички обувки се дезинфекцират при получаване и преди опаковане за доставка.

При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми извън обхвата на почистването се маркират допълнителни услуги като:

 


1. "Отстраняване на пожълтявания" - маркира се, когато са правени опити за почистване на обувките, довели до трайно пожълтяване или петна по материята (обикновенно след изпиране в пералня или с неподходящ препарат)

 

2. "Отстранява не на упорити замърсявания" - маркира се, когато по обувките има следи от упорити замърсявания, които изискват допълнително третиране и обработка

 

3. "Освежаване с маркер" - маркира се, когато страничната част на подметката е захабена и не подлежи на почистване и търсеният ефект е възвърщане отново на белия цвят на гумената част (освежаването с маркерът е временно цветно покритие)

 

4. "De-Yellowing на подметки" - маркира се, когато страничната част на подметката е пожълтяла в следствие естственото стареене на гумата.

 

5. "Отстраняване на драскотини" - маркира се, когато клиента има желание да бъдат заличени драскотини върху обувки изработени от гладка кожа* (стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При обувки с различен цвят се прави боя по поръчка, за която се доплаща и след ремонта остатъка се предоставя на клиенат за бъдещи ремонти)

*Винаги се ремонтират и двете обувки в проблемната зона за да бъдат избегнати разлики в цветовете или текстурата

 

Внимание: Допълнителните услуги описани по-горе се предлагат с цел отстраняване на вече съществуващи проблеми с обувките. Поради различното естество на уврежданията/замърсяванията "Чисти Обувки" не може да гарантира отстраняване на проблемите или възвръщане на оригиналния вид на обувките. Ако имате въпроси, моля да се свържете с нас, за да получите точни насоки, какво може да бъде направено за Вашите обувки.

 

 

Ако имате въпроси във връзка с почистването, не се колебайте да се свържете с нас, по един от начините описани ТУК

 

 
Как да заявите почистване:

 

1. Чрез конфигуратора в началото на страницата, можете да изберете и заявите допълнителни услуги които можете да добавите към основната. 


2. Изберете по една услуга за почистване за всеки чифт, който искате да изпратите. 
(ако искате една и съща услуга за повече от един чифт обувки, просто променете количеството, съвпадащо с броя на чифтовете обувки, които ще ни изпратите)


3. На втората стъпка, преди завършване на поръчката трябва да напишете в полето за коментар, коя услуга за кой чифт обувки е заявена при положение че искате да заявите повече от един вид почистване. 
(Включете подробна информация, която може да бъде открита на етикет във вътрешната част на обувката)


4. Доставката е с фиксирана цена, без значение от броя на чифтовете, които искате да изпратите.


5. В случай че сте заявили услуга, която не кореспондира на нуждите на обувките Ви, ще се свържем с Вас за допълнителни указания.

Доставка:


След като направите своята заявка, ще получите информация, как да изпратите обувките от офис на Спиди, на предоставения email. 

 


Моля да се запознаете с условията, за заявяване на почистване ТУК

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!