Условия за ползване на услугата Заяви Почистване

В тази секция сме описали условията, при които бихме могли да приемем Ваша поръчка от секцията "Заяви Почистване"
 

Услугата "Заяви Почистване" е достъпна за маратонки и други видове обувки, които имат нужда от почистване и освежаване. Услугата се изпълнява в срокове, както следва:

Срокове за изпълнение:


- Премиум почистване; Премиум PLUS; Почистване на зимни обувки: 1-5 работни дни

Експресна услуга: 1-2 работни дни

 

Сроковете за изпълнение влизат в сила след като пратката Ви бъде приета от центъра ни за обработка (транзитното време за доставката в двете посоки не е част от описаните срокове.)

 

1. Обувките се приемат от центъра за обработка.
2. Заснемане на всяка пратка още при приемането - сравняване на данните от поръчката и ако всичко съвпада, започва процеса по почистване. В случайте, когато състоянието на обувките не позволява добри резултати от заявената услуга, ние се свързваме с клиента за допълнителни уточнения.
3. Дезинфекция на обувките, преди започване на цикъла по почистване.
4. Почистване (преминаване през различни етапи)
5. Почистените обувки се инспектират и се заснемат повторно.
6. Дезинфектират се финално преди опаковане.
7. Опаковане и Предаване на чистите обувки на куриера за връщане към клиента.


Бихме искали да уточним че почистването и освежаването, което предлагаме не е реставрация, изграждане, зашиване, лепене и тн. Услугата е подходяща за обувки, които притежават потенциал да бъдате носени.
Използваме само и единствено професионални препарати на SneakersER+ и други продукти за професионална употреба, за да можем да Ви гарантираме отлични  резултати.
Обувките се обработват ръчно и на всяка обувка се обръща внимание спрямо нуждите, за да бъде почистена максимално добре.
Въпреки усилията и старанието, които полагаме, понякога има замърсявания и петна, които не са в състояние да бъдат премахнати. Те често са в следствие на естественото износване на обувките и/или в следствие на замърсената заобикаляща ни инфраструктура.
Екипът на Чисти Обувки е квалифициран да се справя отлично със задачата на професионално почистване на обувки. Прилагаме само утвърдени техники при почистването. Въпреки това не можем да поемем никакъв ангажимент в изключително редките случай на възникнала повреда по обувките, която може да бъде обезветяване, разлепяне, деформация и всичко друго, което може да бъде асоциирано като влошено състояние при сравнение преди/след.
В 99.9% от случайте повреди се случват поради производствени недостатъци, като използване на некачествено лепило или оцветител за материи.

 

 

Доставка за услугата "Заяви Почистване"


След като направите своята заявка, ще получите товарителницата по email и SMS. По номера на товарителницата в офиса на куриерската фирма ще отпечатат стикер с данните за доставката и ще приемат пратката.

За да осигурим максимално удобство и лекота при изпращане/получаване на услугата "Заяви Почистване", сме осигурили достъп до офисите на куриерска фирма Спиди, както и изпращане от-до адрес.

Доставка за услугата "Заяви Почистване" със СПИДИ офис/офис (4лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до офис на Спиди е с най-ниска цена и можете да я използвате, когато изпращате пратката до нас, от офис на Спиди. 

Доставка за услугата "Заяви Почистване" със Спиди адрес/адрес (6лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до адрес може да заявите само с фирма Спиди.


Експресна доставка за услугата "Заяви Почистване" от врата/до врата (30лв в двете посоки)
Опцията за експресна доставка е достъпна в рамките на гр. София и се изпълнява максимално бързо, до 3ч. след приемане на заявката, обувките се взимат от клиента и се доставят още същия ден за почистване. Срокът за получаване на почистени обувки е същия, както при лично оставяне на обувките в магазин Чисти Обувки.


Ако срещнете затруднение с предаване на обувките на куриера, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0700 4 0033

 

Заплащането за услугата "Заяви Почистване" става посредством наложен платеж при получаване на вече почистените обувки.

 

Чисти Обувки си запазва правото да променя, цените и условията за услугата "Заяви Почистване" по всяко време без предупреждение. Също така запазваме правото да откажем почистването на обувки, които преценим че няма да могат да бъдат почистени според стандартите ни. Ако се колебаете дали Вашите обувки са подходящи за услугата, можете да се свържете с нас и да ни изпратите снимка преди изпращането им с куриер. При вече получени обувки, които бъдат върнати без да е изпълнено почистване, клиентът се задължава и приема да заплати разходите по двупосочната доставка.

 

При неуспешна връзка с клиент за получаване на вече почистени артикули, същите ще бъдат съхранени в срок от 30 календарни дни, след изтичането на който, ако връзка с клиента все още не може да бъде осъществена, Чисти Обувки ще предаде дадените артикули за рециклиране.