IN&OUT Почистващ комплект за спортни обувки

  • Марка: Natch
Цена: 36,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Перфектна грижа за интериора и екстериора на обувките Ви.

Комплекта за почистване се справя успешно с премахване на упорити замърсявания и петна от всякакъв вид TEX материи и други подобни, използвани при производство на спортни обувки.

С помоща на четката лесно се отстраняват грубите замърсявания, а гъбата е идеална за нанасяне на почистващия препарат по екстериора и интериора на обувките. 

Освежава загубилите блясък спортни обувки и неутрализира миризмите. Подходящ за всякакъв вид спортни обувки.

Почистващия концентрат се предлага и отделно (виж тук)

 

 

Комплектът включва:

  1. Почистващ препарат - концентрат (125 мл)
  2. Микрофибърна кърпа
  3. Четка
  4. Удобна гъба за почистване на интериора

 

Как се използва:

За външната грижа, отстранете връзките преди почистване, ако е възможно. Отмийте всички груби замърсявания. Нанесете част от концентрата върху гъба или четката и старателно почистете обувките. Добавете малко вода, ако е необходимо, след това избършете остатъците от пяната от обувките с помощта на микрофибърната кърпа или я изплакнете под чешмяна вода (ако типа обувка го позволява).

За вътрешната грижа, извадете стелките, ако е възможно. След това разредете концентрания препарат в приблизително половин литър вода. Накиснете гъбата в течността, след което я натиснете в обувката си. Оказвайте натиск върху обувката отвън и старателно почистете интериора с гъбата. Почистете добре като достигате и до върха на обувките с помощта на гъбата. Избършете излишната пяна с мокра кърпа и оставете обувките на проветриво, за да изсъхнат.

Изчакайте, обувките Ви да изсъхнат напълно, преди да поставите стелките.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!