Магически гъбички (СУХИ х10) за почистване на подметки SneakERASERS

  • Марка: SneakERASERS
Цена: 26,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Магически гъбички за почистване на подметки

Най-накрая открихме магически гъбички, които могат успешно да почистят страничната част на подметките.

SneakERASERS са иновативни гъбички за почистване, отстраняват черни следи, петна и освежават по-един много лесен и удобен начин, особено ефективни при бели подметки.

  • Малкият им размер ги прави удобни, както за използване в домашни условия, така и когато сте в движение. Единственото което трябва да направите е да намокрите гъбичката с вода и да почистите замърсяванията от белите подметки.
    (разполагаме и с предварително намокрен вариант, които са индивидуално опаковани тук)

 

  • Почистващата формула е разработка на американския производител FTI Brands. Иновативната формула е в процес на патентоване и специално за Вас chistiobuvki.com предоставя продукта с уникални качества на Европейския пазар.

 

  • Опаковката съдържа 10 броя Една гъбичка може да почисти от 2 до 5 чифта в зависимост от степента им на замърсяване. След изсъхване, може да бъде намокрена и използвана повторно. Материалът от който са изработени се саморазпада по време на употреба, което Ви осигурява по-ефективно почистване.

 

 

*Опаковката, в която се предлагат на Европейския пазар, може да бъде видяна на снимка в галерията към продукта.

За да имате постоянно чисти и свежи обувки, един от най-важните етапи е предоставянето на защита на вашите обувки. Можете да го направите като третирате обувките си със защитен протектор. Разгледайте асортимента, който предлагаме тук

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!