Условия за Заявяване на почистване чрез Drop Off локация

В тази секция сме описали условията, при които бихме могли да приемем ваша Заявка за почистване предавайки обувките в някоя от партниращите ни Drop Off локации
 

Услугата "Заяви Почистване" е достъпна за маратонки и други видове спортни обувки, които имат нужда от почистване и освежаване. Услугата се изпълнява в срокове, както следва:

Срокове за изпълнение:


- Дълбоко почистване: 3 дни
- Премиум почистване: 4 дни

 

1. Обувките се приемат от центъра за обработка.
2. Заснемане на всяка пратка още при приемането* - сравняване на данните от поръчката и ако всичко съвпада, започва процеса по почистване. В случайте, когато състоянието на обувките не позволява добри резултати от заявената услуга, ние се свързваме с клиента за допълнителни уточнения.
3. Дезинфекция на обувките, преди започване на цикъла по почистване.
4. Почистване (преминаване през различни етапи)
5. Почистените обувки се инспектират и се заснемат повторно.*
6. Дезинфектират се финално преди опаковане.
7. Опаковане и Предаване на чистите обувки на за връщане към клиента.


Бихме искали да уточним че почистването и освежаването, което предлагаме не е реставрация, изграждане, зашиване, лепене и тн. Услугата е подходяща за обувки, които притежават потенциял да бъдате носени.
Използваме само и единствено професионални препарати на SneakersER+ и други продукти за професионална употреба, за да можем да ви гарантираме отлични резултати.
Обувките се обработват ръчно и на всяка обувка се обръща внимание спрямо нуждите, за да бъде почистена максимално добре.
Въпреки усилията и старанието, които полагаме, понякога има замърсявания и петна, които не са в състояние да бъдат премахнати. Те често са в следствие на естественото износване на обувките и/или в следствие на замърсената заобикаляща ни инфраструктура.
Екипът на Чисти Обувки е квалифициран да се справя отлично със задачата на професионално почистване на обувки. Прилагаме само утвърдени техники при почистването. Въпреки това не можем да поемем никакъв ангажимент в изключително редките случай на възникнала повреда по обувките, която може да бъде обезветяване, разлепяне, деформация и всичко друго, което може да бъде асоциирано като влошено състояние при сравнение преди/след.
В 99.9% от случайте повреди се случват поради производствени недостатъци, като използване на некачествено лепило или оцветител за материи.


*Снимките може да бъде използвани за маркетингови цели, ако не желаете снимките на вашите обувки да бъдат използвани, моля да осведомите екипа на Чисти Обувки.

 

 

Доставка за услугата "Заяви Почистване"


Доставка за услугата "Заяви Почистване" обратно до Drop Off локация (безплатно)

Доставка за услугата "Заяви Почистване" до офис на СПИДИ (4лв)

Доставка за услугата "Заяви Почистване" до посочен от клиента адрес (6лв)


Ако имате въпроси относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0700 4 0033* (Опция 4)
*разговорите се таксуват според тарифния план

 

Заплащането за услугата "Заяви Почистване" става посредством наложен платеж при получаване на вече почистените обувки или при получаването им в Drop Off локацията

 

Чисти Обувки си запазва правото да променя, цените и условията за услугата "Заяви Почистване" по всяко време без предупреждение. Също така запазваме правото да откажем почистването на обувки, които преценим че няма да могат да бъдат почистени според стандартите ни. Ако се колебаете дали вашите обувки са подходящи за услугата, можете да се свържете с нас и да ни изпратите снимка преди оставянето им в Drop Off локацията. 

$('#isShipDifferentBox').after('

Експресно вземане и връщане за гр. София.
Моля добавете коментар с удобен ден и час за вземане на вашите обувки за почистване.


Изборът на ден и час за доставка се предлага само за услуги налични в категория "Заяви Почистване"

Изборът на дата и час е възможен само за поръчки за територията на гр.София, за всички останали градове, можете да използвате услугите на Спиди

')