Доставка и връщане

Всички поръчки постъпили в системата до 16:00 се подготвят и изпращат в рамките на същия ден с очаквана доставка на следващия работен ден.

 

Доставки на стандартна цена в Събота се извършват само до Офис Speedy/Еконт, АПС или Еконтомат.

 

В случай че желаете доставката да бъде извършена до посочен от Вас адрес в Събота (поръчката трябва да е направена най-късно в Петък до 17:00), моля да го уточните като коментар преди приключване на поръчката или се свържете с нас за да уточните че желаете доставка в Събота. Таксата за доставка (5лв) ще бъде премахната от вашата поръчка. Сумата за доставените в Събота поръчки се заплаща директно на куриера и е изцяло за сметка на клиента.

 

Вашите поръчки могат да бъдат изпратени както следва:

 

- Доставки до адрес посочен от клиента се изпращат с куриерска фирма "Speedy" (5лв)

 

- Доставки до офис или Автоматична Пощенска Станция (АПС) на куриерска фирма "Speedy" (3лв)

 

- Доставки с куриерска фирма "Еконт" се извършват само до техни офиси или "Еконтомат" (4лв)

 

Преди приключване на поръчката е необходимо да локализирате офиса на куриерската фирма на картата, която се появява на екрана. Необходимо е да пишете на кирилица, за да може системата да разпознае вашия избор на офис, АПС, Еконтомат или адрес за доставка.

 

Chistiobuvki.com не носи отговорност при забавяне на доставките, причинени по вина на куриерските фирми. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Случайте когато потребителят се откаже от поръчката си е длъжен да заплати цената за обратното връщане на пратката до изпращача, изключение се прави в случайте на грешка допусната от изпращача.

За случайте когато клиентът е приел доставката но желае да върне поръчката в законно-установения срок от 14 дни, то същият приема да заплати разходите по изпращането (връщането) на продуктите, като предварително се задължава да осведоми екипа на www.chistiobuvki.com на email: returns@chistiobuvki.com

Продуктите следва да нямат следи от употреба и да бъдат в подходящ търговски вид. Продуктите трябва да бъдат върнати с цялата документация, с която са били получени.

 

Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени до:
Офис на Спиди-София-Сомат; Получател: "Чисти Обувки" (0886 307 895)

 

Сумата, която клиентът е заплатил ще бъде възстановена по картата, с която е извършено плащането или с друго средство с което е била осъществена покупката (epay, easypay, paypal). Поръчките запплатени с наложен платеж се възстановяват по банков път, по банкова сметка посочена от клиента.

Срокът за възстановяване на сумите е до 14 дни от датата на получаване на върната стока.

 

 

 

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване"


След като направите своята заявка, ще получите товарителницата по email и SMS. По номера на товарителницата в офиса на куриерската фирма ще отпечатат стикер с данните за доставката и ще приемат пратката.

За да осигурим максимално удобство и лекота при изпращане/получаване на услугата "Заяви Почистване", сме осигурили достъп до офисите на двете най-големи куриерски фирми в страната както и изпращане от-до адрес.

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване" със СПИДИ офис/офис (6лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до офис на Спиди е с най-ниска цена и можете да я използвате, когато изпращате пратката до нас, от офис на Спиди. 

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване" с ЕКОНТ офис/офис (8лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до офис на Еконт, можете да я използвате, когато изпращате пратката до нас, от офис на Еконт. 

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване" с ЕКОНТ адрес/адрес (12лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до адрес може да заявите само с фирма  Еконт.Ако срещнете затруднение с предаване на обувките на куриера, не се колебайте да се свържете своевременно с нас на тел: 0886 307 895

 

Застраховка на пратките, можете да заявите само при изпращане с ЕКОНТ (3лв в двете посоки)

Когато искате да застраховате пратката си по време на доставката с куриера, трябва да изберете доставка с куриерска фирма ЕКОНТ. Моля бъдете сигурни че разполагате с документ за покупка, удостоверяващ стойността на маратонките/обувките пътуващи в пратката (ако са на стойност 300+ лева, препоръчваме снимане на маратонките/обувките и опаковането им пред куриера)
Застраховката е валидна само срещу инциденти, загуба и тн. на пратката, докато тя е в процес на доставка. Застраховката не покрива евентуални инциденти възникнали в следствие на почистването, както и каквито и да е било други инциденти. 
Избирайки опцията "Застраховка" вие се съгласявате с общите условията на ЕКОНТ При предаване на пратките на куриера за доставка до Чисти Обувки, и искате да застраховате пратката, трябва да заявите застраховка и обявена стойност (проверете товарителницата дали всичко, което искате е отразено)
Платец на двупосочната доставка, както и на застраховката е Чисти Обувки

 

 

Заплащането за услугата "Заяви Почистване" става посредством наложен платеж при получаване на вече почистените обувки.

 

Чисти Обувки си запазва правото да променя, цените и условията за услугата "Заяви Почистване" по всяко време без предупреждение. Също така запазваме правото да откажем почистването на обувки, които преценим че няма да могат да бъдат почистени според стандартите ни. Ако се колебаете дали вашите обувки са подходящи за услугата, можете да се свържете с нас и да ни изпратите снимка преди изпращането им с куриер. При вече получени обувки, които бъдат върнати без да е изпълнено почистване, клиента се задължава и приема да заплати разходите по двупосочната доставка.

 

Моля да се запознаете се с условията за ползване на услугата "Заяви Почистване" тук