Доставка и връщане

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма "Speedy" до адрес посочен от клиента или до офис на куриерска фирма "Еконт" (следва да бъде описано като коментар преди прилючване на поръчката).
Случайте когато потребителят се откаже от поръчката си е задължен да заплати цената за обратното връщане на пратката до изпращача, изключение се прави в случайте на грешка допусната от изпращача.

За случайте когато клиентът е приел доставката но желае да върне поръчката в законно-установения срок от 14 дни, то същият приема да заплати разходите по изпращането (връщането) на продуктите, като предварително се задължава да осведоми екипа на www.chistiobuvki.com на email: returns@chistiobuvki.com

Продуктите следва да нямат следи от употреба и да бъдат в подходящ търговски вид. Продуктите трябва да бъдат върнати с цялата документация, с която са били получени.

Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени до:
Офис на Спиди-София-Сомат; Получател: "Чисти Обувки"

Сумата, която клиентът е заплатил ще бъде възстановена по картата, с която е извършено плащането или с друго средство с което е била осъществена покупката (epay, easypay, paypal). Поръчките запплатени с наложен платеж се възстановяват по банков път, по банкова сметка посочена от клиента.

Срокът за възстановяване на сумите е до 14 дни от датата на получаване на върната стока.