Доставка и връщане

Всички поръчки постъпили в системата до 15:00 се подготвят и изпращат в рамките на същия ден с очаквана доставка на следващия работен ден.

 

Вашите поръчки могат да бъдат изпратени както следва:

 

- Доставки до адрес посочен от клиента се изпращат с куриерска фирма "Speedy" (8лв)

 

- Доставки до офис или Автоматична Пощенска Станция (АПС) на куриерска фирма "Speedy" (6лв)

 

Преди приключване на поръчката е необходимо да локализирате офиса на куриерската фирма от падащото меню на екрана. Необходимо е да пишете на кирилица, за да може системата да разпознае вашия избор на офис, АПС или адрес за доставка.

 

Доставки на стандартна цена в Събота се извършват само до Офис Speedy, АПС.

 

В случай че желаете доставката да бъде извършена до посочен от Вас адрес в Събота (поръчката трябва да е направена най-късно в Петък до 17:00), моля да го уточните като коментар преди приключване на поръчката или се свържете с нас за да уточните че желаете доставка в Събота. Таксата за доставка (6лв) ще бъде премахната от вашата поръчка. Сумата за доставените в Събота поръчки се заплаща директно на куриера и е изцяло за сметка на клиента.

 

Chistiobuvki.com не носи отговорност при забавяне на доставките, причинени по вина на куриерските фирми. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Случайте когато потребителят се откаже от поръчката си е длъжен да заплати цената за обратното връщане на пратката до изпращача, изключение се прави в случайте на грешка допусната от изпращача.

За случайте когато клиентът е приел доставката но желае да върне поръчката в законно-установения срок от 14 дни, то същият приема да заплати разходите по изпращането (връщането) на продуктите, като предварително се задължава да осведоми екипа на www.chistiobuvki.com на email: returns@chistiobuvki.com

Продуктите следва да нямат следи от употреба и да бъдат в подходящ търговски вид. Продуктите трябва да бъдат върнати с цялата документация, с която са били получени.

 

Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени до:
гр. София, ул. Г. С. Раковски 187-А "Магазин Чисти Обувки" (0886 307 895)

 

Сумата, която клиентът е заплатил ще бъде възстановена по картата, с която е извършено плащането или с друго средство с което е била осъществена покупката (epay, easypay, paypal). Поръчките запплатени с наложен платеж се възстановяват по банков път, по банкова сметка посочена от клиента.

Срокът за възстановяване на сумите е до 14 дни от датата на получаване на върната стока.

 

 

 

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване"


След като направите своята заявка, ще получите товарителницата по email или SMS. По номера на товарителницата в офиса на куриерската фирма ще отпечатат стикер с данните за доставката и ще приемат пратката.

За да осигурим максимално удобство и лекота при изпращане/получаване на услугата "Заяви Почистване", сме осигурили достъп до офисите на Спиди в цялата страна както и изпращане от-до адрес.

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване" със СПИДИ офис/офис (6лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до офис на Спиди е с най-ниска цена и можете да я използвате, когато изпращате пратката до нас, от офис на Спиди. 

Двупосочна доставка за услугата "Заяви Почистване" със Спиди адрес/адрес (8лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до адрес може да заявите само с фирма Спиди.

Експресна доставка за услугата "Заяви Почистване" от врата/до врата (30лв в двете посоки)
Опцията за експресна доставка е достъпна в рамките на гр. София и се изпълнява максимално бързо, до 3ч. след приемане на заявката, обувките се взимат от клиента и се доставят още същия ден за почистване. Срокът за получаване на почистени обувки става същия, както при лично оставяне на обувките в магазин Чисти Обувки.Ако срещнете затруднение с предаване на обувките на куриера, не се колебайте да се свържете своевременно с нас на тел: 0700 4 0033

 

Заплащането за услугата "Заяви Почистване" става посредством наложен платеж при получаване на вече почистените обувки.

 

Чисти Обувки си запазва правото да променя, цените и условията за услугата "Заяви Почистване" по всяко време без предупреждение. Също така запазваме правото да откажем почистването на обувки, които преценим, че няма да могат да бъдат почистени според стандартите ни. Ако се колебаете дали вашите обувки са подходящи за услугата, можете да се свържете с нас и да ни изпратите снимка преди изпращането им с куриер. При вече получени обувки, които бъдат върнати без да е изпълнено почистване, клиента се задължава и приема да заплати разходите по двупосочната доставка.

 

Моля да се запознаете се с условията за ползване на услугата "Заяви Почистване" тук