Crep Protect супер-хидрофобен аерозолен спрей 200мл

  • Марка: Crep Protect
Цена: 28,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Crep Protect супер-хидрофобен аерозолен спрей

 

Предлага пълна защита използвайки революционна нано-технология за отблъскване на всички видове течности и замърсители.

Когато нанесете Crep Protect, обувките се обвиват с невидимо покритие от силиконово нанометрично покритие. Тази нано-защита се свързва с всяка нишка от материята и осигурява дълготрайна защита.

 

Аерозолния спрей, дава възможност за бързо нанасяне на защитно покритие, без необходимост от втриване в материята. Уникалната формула на протектора му позволява да се абсорбира мигновено и създава защитно покритие, подходящо за всички видове материали включително: велур, набук, кожа, плат и други. Защитата е устойчива на всички видове течности, посредством образуването на високо-устойчивa и дълготрайна, невидима защитна бариера, отблъскваща вода, кафе, мазнини и всякакви петна, които биха възникнали при неочакван инцидент, издържаща до 4 седмици.

 

Не променя по абсолютно никакъв начин външния вид или “дишащите” възможности на вашите обувки. След нанасяне на Crep Protect получавате пълна защита срещу всякакъв вид замърсители.

 
Съвети за употреба:

Обувките трябва да бъдат чисти и обезпрашени.
За перфектни резултати нанесете на нови обувки, веднага след тяхната покупка.
Напръскайте равномерно от разстояние 20-25см.
Повторете горните стъпки след като материята изсъхне напълно.
Оставете материята да изсъхне, на стайна температура (това става почти мигновенно).

 

Препоръчваме:

За да предоставите пълна защита на вашите обувки, те трябва да бъдат чисти и обезпрашени преди нанасянето на протектора. За цялостно освежаване и грижа можете да изполвайте лесния за употреба и удобно транспортиране Почистващ комплект Crep Protect Travel Cleaning Kit заличават следите от продължителна употреба и премахват упорити замърсявания.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!