COMBO Почистване - Чифт Обувки + Чанта (-30%)

  • Марка: Чисти Обувки
Цена: 128,00 лв. 89,00 лв.
+ -
Моля, изберете:
Възползвайте се от най-новия ни промо пакет, който включва почистване (по избор) на един чифт обувки и една чанта (размер по-избор) и ще получите 30% отстъпка от цената.
След като бъде направена конфигурацията на двете почиствания, спрямо Вашите изисквания, се прилага отстъпка и ще получите -30% от цялата сума.
 
*Посочената цена е за един брой "Премиум Почистване" на обувки + "Почистване на Чанта" (малък размер - кожа - само екстериор)

 

 
 
Оферата е достъпна на следните локации:

 

 

Двата магазина на "Чисти Обувки"
 
1. София - Център, ул. Г. С. Раковски 187-А (на 3 минути от НДК)

2. София - Драгалевци, бул. Черни Връх 228–А (пред стадион "Драгалевци")

 

Работно време: Понеделник-Петък - 11:00-19:00
 
Ако сте от друг град и желаете да възползвате от офертата, моля да се свържете с нас, за да получите допълнителни инструкции.

 

 

 

 

 

При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми извън обхвата на почистването се маркират допълнителни услуги като:


1. "Отстраняване на пожълтявания" - маркира се, когато са правени опити за почистване на обувките, довели до трайно пожълтяване или петна по материята (обикновенно след изпиране в пералня или с неподходящ препарат)

2. "Отстранява не на упорити замърсявания" - маркира се, когато по обувките има следи от упорити замърсявания, които изискват допълнително третиране и обработка

3. "Освежаване с маркер" - маркира се, когато страничната част на подметката е захабена и не подлежи на почистване и търсеният ефект е възвърщане отново на белия цвят на гумената част (освежаването с маркерът е временно цветно покритие)

4. "De-Yellowing на подметки" - маркира се, когато страничната част на подметката е пожълтяла в следствие естственото стареене на гумата.

5. "Отстраняване на драскотини" - маркира се, когато клиента има желание да бъдат заличени драскотини върху обувки изработени от гладка кожа* (стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При обувки с различен цвят се прави боя по поръчка, за която се доплаща и след ремонта остатъка се предоставя на клиенат за бъдещи ремонти)

*Винаги се ремонтират и двете обувки в проблемната зона за да бъдат избегнати разлики в цветовете или текстурата

 

Внимание: Допълнителните услуги описани по-горе се предлагат с цел отстраняване на вече съществуващи проблеми с обувките. Поради различното естество на уврежданията/замърсяванията "Чисти Обувки" не може да гарантира отстраняване на проблемите или възвръщане на оригиналния вид на обувките. Ако имате въпроси, моля да се свържете с нас, за да получите точни насоки, какво може да бъде направено за Вашите обувки.