SneakersER+ Премиум Препарат За Почистване

  • Марка: SneakersER+
Цена: 60,00 лв.
+ -
Моля, изберете:
Cleaner - Premium Sneaker Cleaning Solution
 
 
Професионален препарат за изпиране/почистване на обувки разработен от SneakersER+. 250 мл бутилка, която може да почисти до 100 чифта. 
 
 
Видимо заличава следите от употреба и упоритите замърсявания. Възвръща първоначалния вид на обувката още след първата употреба.
 
 
Безопасно почиства Велур, Кожа, Набук, Плат, Плетени материи, GORE-TEX и други. Отлични резултати при почистване на масла, мазнини и текстилни петна. Ароматизиран със свежа миризма на маршмелоу.
 

Съвети за употреба:
  1. Разклатете шишенцето с препарата.
  2. В купичка добавете малко количество хладка вода (не повече от 200мл).
  3. Добавете 1-2 капачки от препарата и разбъркайте с подходяща четка.
  4. Изтръскайте четката от излишното количество разтвор и втрийте внимателно в материята на обувките. Мрежести, плетени и други деликатни материи да бъдат третирани внимателно с минимален натиск.
  5. Почистете с четката до образуването на фина пяна.
  6. Попийте и подсушете с микрофибърна кърпа. При велурени материи, обработете и с четка за велур.
  7. По време на сушене, ако е необходимо (препоръчително) напълнете обувките с кърпа или хартия в неутрален цвят за да избегнете пренасяне на цвета върху материята на обувката (особено ако са светли на цвят), както и за да предотвратите деформиране. Оставете обувките да изсъхнат в проветливо помещение.

Внимание!
Не използвайте изкуствени източици на топлина при сушене.
Както при всички препарати за почистване, първо проверете дали препаратът е подходящ на малка/скрита област от материята. Обърнете внимание при третирането на тъмни цветове.

 

Препоръчваме:

За да запазите свежия вид на вашите обувки, като същевременно си осигурите още по-улеснено почистване е препоръчително да ги защитите. Това можете да направите, използвайки някой от протекторите, които предлагаме.
Пълната гама виж тук:

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!