Albedo100 през погледа на един блогър

22 декември 2018
Albedo100 през погледа на един блогър

Здравейте!
Днес ще си говорим на една тема, която е малко по-различна от гримове и козметика, а именно - безопасността по улицата. Това е изключително актуална тема, много дискутирана в последните няколко години. Още от детската градина учим децата как да пресичат правилно, как да се движат безопасно по улиците, да различават светофара, да пресичат само на пешеходни пътеки, да вървят от вътрешната страна на тротоара и изобщо на всичко, свързано с безопасното движение по пътищата.

 

За съжаление колкото и много да говорим по темата, винаги има неприятни инциденти, за които непрекъснато слушаме. Все пак има начин те да се намалят или избегнат, ако самите ние сме по-отговорни. Наскоро моите приятели от сайта Чисти обувки ни представиха нови продукти, които са изключително ефективни, полезни и дори необходими за нашата безопасност. Това са спрейове и рол-они, които отразяват светлината. С тяхна помощ ще бъдем по-забележими на пътя, улицата, тротоара и бихме могли да предотвратим неприятни инциденти. Те са изключително иновативни шведски продукти на марката Albedo100. Лично аз много им се кефя и определено смятам за уникална идея. Продуктите са безцветени, прозрачни, с временен ефект и напълно безопасни. Използват се изключително лесно. Просто флаконът се разклаща и се напръскват дрехите, шапките, ръкавиците, обувките, раницата и изобщо всичко, което ще носим с нас в тъмното. Може да се напръска само част от предмета или просто да нарисувате нещо върху него. За да видим точно какво се е получило и как ще изглежда в тъмното, можем да направим снимка с телефона с включена светкавица. Можем да почистим предметите много лесно, като просто след това дрехите се изпират, а повърхностите на предметите се избърсват. Моите спрей и рол-он са за дрехи. Пробвах как работят, като спреят ми хареса с една идея повече, защото се нанася сякаш по-бързо и лесно. Напръсках върху една раничка и нарисувах снежинка. Няколко пъти вече излизам с нея и наистина виждам как се отрзавява в тъмното.

 

Също така се предлага и светлоотразяващ спрей за оборудване, с който можете да напръскате колелото, мотора, каската, тротинетката, скейтборда, бебешката количка, каишката на домашния любимец, детската играчка и какво ли още не. Така отново лесно и ефективно можете да превърнете, всяко свое оборудване или части от него в светлоотразителни.

 

Освен тези спрейове и рол-они има и такива за домашни любимци, с които просто да ги напръскате, за да светят в тъмното. Работят на същия принцип като другите, но тези са специално за кучета и котки и са напълно безвредни за тях и за здравето им. Отново е прекрасна идея, с която домашният ви любимец ще бъде защитен. Вие пък няма да се притеснявате, когато го извеждате на разходка в тъмното. Би бил идеален за моята малка Котенка, когато я водя на разходка.
 
Разгледайте всички продукти на chistiobuvki.com. Нали са прекрасна идея и ще ни помогнат да се чувстваме по-безопасно в тъмното?

 

Целувки и до скоро!

 

 

Линк към оригинала: https://thingamyjic.blogspot.com/2018/12/reflective-spray.html?fbclid=IwAR0vrX8a0JKSmjCdDgSJsl93SW-SRm5Z96KO8BvkBUnE0oQ2A7qs-vOqVo0


Защо пералнята може да съсипе обувките ти?8 юли 2019

Какво може да се случи ако перете обувките си в пералня...

прочети още
Химическо чистене на обувки - мит или реалност?30 юни 2019

Химическото чистене на обувки вече е реалност и е достъпно на територията на цялата страна. Бързо и лесно в рамките на няколко дни можете да получите вече чисти и свежи обувки, без значение в кое населено място се намирате.

прочети още
Преди/След26 юни 2019

Снимки на обувки преди и след Заявяване на почистване от Чисти Обувки

прочети още
Easy Yeezy 350 Triple White7 юни 2019

Участвай в играта ни и може да спечелиш Yeezy 350 Triple White

прочети още
Магазин Чисти Обувки 1 май 2019

Магазин Чисти Обувки отвори врати в гр. София, ул. Г. С. Раковски 187А Работно време: Понеделник - Петък 11:00 - 19:00

прочети още
Снимки Преди/След с почистващата пяна Empire Clean Keeper11 януари 2019

Тук можете да разгледате снимки, изпратени от наши клиенти, след като са използвали почистващата пяна Empire Clean Keeper

прочети още
Как да изберем протектор за защита на обувки22 октомври 2018

Многообразието от протектори на пазара често обърква потребителите, кой да изберат и какви критерии да следват правейки своя избор. В тази статия ще се опитаме да отговорим на често задаваните въпроси по темата.

прочети още
Почистване и защита на обувки8 октомври 2018

Есенния сезон навлиза с пълна сила. Ниските температури, падналите листа и все по-често срещани кални петна по улиците са само част от проблемите, с които ни предстои да се сблъскаме. Досадния момент със замърсяването на обувките и още по-досадното разнасяне на всичката мръсотия от улиците и тротоарите в дома, колата и по дрехите ни, често просто бива пренебрегвано.

прочети още
Go Guide ЗА УИКЕНДИТЕ НА МОРЕТО С ЛЮБОВ5 юли 2018

Връщаме мръсните кецове обратно в града с нетърпение за следващото пътешествие

прочети още