2x Почистване на Зимни Обувки (2 чифта)

  • Марка: Чисти Обувки
Цена: 166,00 лв. 120,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

 

Ексклузивна услуга за 2 чифта обувки, включваща най-подходящото почистване за предстоящия зимен сезон , което предлагаме с 20% отстъпка от цената

+ Безплатна защита с протектор (стандартно 8лв/чифт)
+ Безплатна двупосочна доставка 


 

Тази услуга е подходяща за тези от вас, които искат да се погрижат за зимните си обувки, за да бъдат готови за суровите условия на зимния сезон.

 

Почистването на зимни обувки включва:

 

1. Дълбоко почистване+

2. Прецизен детайлинг на отделните елементи

3. Обгрижване с подходящите продукти за различните материали по екстериора на обувките 

4. Изпиране и допълнително обгрижване на интериора 


5.
 Изпиране на връзките


6.
 Кожени обувки се подхранват с устойчива на зимни условия вакса

 

 
 
При всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на 0700 4 0033, или ни пишете в чата на сайта или чрез имейл. 

 

 

При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми извън обхвата на почистването се маркират допълнителни услуги като:

 


1. "Отстраняване на пожълтявания" - маркира се, когато са правени опити за почистване на обувките, довели до трайно пожълтяване или петна по материята (обикновенно след изпиране в пералня или с неподходящ препарат)

 

2. "Отстранява не на упорити замърсявания" - маркира се, когато по обувките има следи от упорити замърсявания, които изискват допълнително третиране и обработка

 

3. "Освежаване с маркер" - маркира се, когато страничната част на подметката е захабена и не подлежи на почистване и търсеният ефект е възвърщане отново на белия цвят на гумената част (освежаването с маркерът е временно цветно покритие)

 

4. "De-Yellowing на подметки" - маркира се, когато страничната част на подметката е пожълтяла в следствие естственото стареене на гумата.

 

5. "Отстраняване на драскотини" - маркира се, когато клиента има желание да бъдат заличени драскотини върху обувки изработени от гладка кожа* (стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При обувки с различен цвят се прави боя по поръчка, за която се доплаща и след ремонта остатъка се предоставя на клиенат за бъдещи ремонти)

*Винаги се ремонтират и двете обувки в проблемната зона за да бъдат избегнати разлики в цветовете или текстурата

 

Внимание: Допълнителните услуги описани по-горе се предлагат с цел отстраняване на вече съществуващи проблеми с обувките. Поради различното естество на уврежданията/замърсяванията "Чисти Обувки" не може да гарантира отстраняване на проблемите или възвръщане на оригиналния вид на обувките. Ако имате въпроси, моля да се свържете с нас, за да получите точни насоки, какво може да бъде направено за Вашите обувки.

 

 

Оферата е достъпна на следните локации:

 

 

Двата магазина на "Чисти Обувки"

 

1. София - Център, ул. Г. С. Раковски 187-А (на 3 минути от НДК)

2. София - Драгалевци, бул. Черни Връх 228–А (пред стадион "Драгалевци")

 

Работно време: Понеделник-Петък - 11:00-19:00

 

 

Онлайн на https://chistiobuvki.com/bg-sneaker-laundry.html

 

 

Когато направите своята заявка онлайн и искате да бъдете посетени от куриер на посочен от Вас адрес, моля обележете: 

дата и час (след 13:00) в който желаете да бъдете посетени от куриер на Спиди, в секцията за коментар част от "Стъпка 2 - Преглед на поръчката"  

 

Ако имате въпроси във връзка с почистването, не се колебайте да се свържете с нас, по един от начините описани ТУК

 

Как да заявите почистване:

 

1. Чрез конфигуратора в началото на страницата, можете да изберете и заявите допълнителни услуги които можете да добавите към основната. 


2. Изберете по една услуга за почистване за всеки чифт, който искате да изпратите. 
(ако искате една и съща услуга за повече от един чифт обувки, просто променете количеството, съвпадащо с броя на чифтовете обувки, които ще ни изпратите)


3. На втората стъпка, преди завършване на поръчката трябва да напишете в полето за коментар, коя услуга за кой чифт обувки е заявена при положение че искате да заявите повече от един вид почистване. 
(Включете подробна информация, която може да бъде открита на етикет във вътрешната част на обувката)


4. Доставката е с фиксирана цена, без значение от броя на чифтовете, които искате да изпратите.


5. В случай че сте заявили услуга, която не кореспондира на нуждите на обувките Ви, ще се свържем с Вас за допълнителни указания.

 

Доставка:


След като направите своята заявка, ще получите информация, как да изпратите обувките от офис на Спиди, на предоставения email. 

 


Моля да се запознаете се с условията, за заявяване на почистване ТУК