Абонаментни планове Чисти Обувки (Т)

Разработихме абонаментните планове на Чисти Обувки за тези от Вас, които искат да се възползват от детайлно почистване на обувки, премиум грижа за дрехи handwash. както и ексклузивен достъп до най-новата ни услуга Premium DRY.

table

  • Допълнителни почиствания - Можете да добавите почиствания към своите абонаменти, възползвайки се от едно от следните предложения:
  • х5 почиствания (вкл. Премиум/PLUS/Зимни обувки) - 320лв
  • х10 почиствания (вкл. Премиум/PLUS/Зимни обувки) - 650лв
  • х15 почиствания (вкл. Премиум/PLUS/Зимни обувки) - 930лв
  • Пакет ”Чанти” - Сумата на пакета се използва като ваучер за почистване на чанти, след изчерпването му, получавате 50% отстъпка от всяко почистване на чанти в периода на абонамента.
  • Premium DRY - Това е най-новата ни услуга. Премиум химическото почистване е подходящо за почистване на дрехи от висок клас, за които услугата handwash. не е необходима, а обработката им по конвенционалния начин, крие безброй рискове.

Кликни тук за да научиш повече за Premium DRY

 

 

 

Важно!!!

 

Закупувайки някой от предложените по-горе абонаментни планове, клиентът се съгласява със следните  условия:

 

1. Плащане и продължителност на абонамента

1.1 Плащане: За да бъде активиран избраният от Вас абонамент, е необходимо да бъде заплатена неговата такса предварително за целия период.

1.2 Продължителност: Периода на избраният от Вас абонамент започва да тече в момента на неговото закупуване като неговата продължителност се равнява на осреднения брой дни за активирания период. 

1.3 В абонамента са включени само основни услуги (вкл. Премиум/Премиум PLUS/Зимни обувки). При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми извън обхвата на  стандартното почистването, се маркират допълнителни услуги, които се таксуват допълнително и се заплащат при получаване на поръчката.

 

Допълнителни услуги с доплащане:

- "Отстраняване на пожълтявания" - маркира се, когато са правени опити за почистване на обувките, довели до трайно пожълтяване или петна по материята (обикновено след изпиране в пералня или с неподходящ препарат)

 

- "Отстраняване на упорити замърсявания" - маркира се, когато по обувките има следи от упорити замърсявания, които изискват допълнително третиране и обработка

 

- "Освежаване с маркер" - маркира се, когато страничната част на подметката е захабена и не подлежи на почистване и търсеният ефект е възвърщане отново на белия цвят на гумената част (освежаването с маркерът е временно цветно покритие)

 

- "De-Yellowing на подметки" - маркира се, когато страничната част на подметката е пожълтяла в следствие естественото стареене на гумата.

 

- "Отстраняване на драскотини" - маркира се, когато клиента има желание да бъдат заличени драскотини върху обувки изработени от гладка кожа* 

(Стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При обувки с различен цвят се прави боя по поръчка.)

*Винаги се ремонтират и двете обувки в проблемната зона за да бъдат избегнати разлики в цветовете или текстурата

 

2. Услуги и тяхното използване

2.1 Броят на услугите във всички предлагани абонаменти са определен брой почиствания на "flat rate" (виж т. 2.2).

2.2 Flat rate: Всички почиствания на обувки включени в абонамента (вкл. Премиум/Премиум PLUS/Зимни обувки) са на еднаква, преференциална цена.

2.3 Услугите могат да бъдат използвани само в срока на абонамента и не могат да бъдат прехвърляни в бъдещ такъв, в случай на удължаване или подновяване.

 

3. Бонуси и подаръци

3.1 Почистванията подарък за Premium DRY (получени от закупуване на абонаментен план Pro), могат да бъдат използвани само по един път, за почистване на артикул по избор. 

3.2 Всички бонуси, подаръци и отстъпки получени при закупуване на абонаментен план или допълнителен пакет, са активни само в периода на абонамента и не могат да бъдат прехвърляни в бъдещ такъв, в случай на удължаване или подновяване.

3.3 Включените в абонаментните планове "Експресна поръчка (1 чифт)", се комбинират с едно от включените в абонамента почиствания на обувки. В една поръчка могат да бъдат използвани ДО 3 бр. включително. 

 

4. СМ Европа ЕООД си запазва правото да променя условията, съдържанието и срока на абонаментните планове без предупреждение.